Spring Birch cakesmash

lion king cakesmash Photography with Love
Lion King Cakesmash
20/02/2020
Melkbad met fruit baby
Smash cake met milkbadje
11/04/2022

De unieke spring birch cakesmash die ik afgelopen week mocht verzorgen was echt zo ontzettend leuk. Yara is bijna 1 jaar en wat is het ontzettend leuk dat ik haar het afgelopen jaar tijdens alle mijlpalen heb mogen vastleggen. Eerst de newbornsessie, daarna met 4 maanden, 6 maanden, 10 maanden. Nu dus ook de cakesmash ter gelegenheid van haar allereerste verjaardag. De mama van Yara ken ik al een poosje, ik mocht namelijk een paar jaar geleden ook al de grote zus van Yara, Fay fotograferen. Ontzettend gaaf natuurlijk om dan beide meisjes te zien opgroeien. 

Geen disney thema

Toen de mama van Yara al maanden geleden aangaf dat ze graag de cakesmash zou inplannen had ik verwacht dat zij, als groot fan, een Disney thema zou uitkiezen. Maar niets was minder waar….vanaf het moment dat ik haar het exclusieve decor van Spring Birch liet zien was ze verkocht.

Exclusieve backdrops

Spring Birch is een door Heidi Hope handgeschilderd doek waarvan er slechts enkele wereldwijd van zijn verspreid. Dit is het enige exemplaar in Nederland en misschien zelfs wel van Europa. Hoe gaaf is dat! Heidi schilderde het unieke Spring Birch doek ooit voor de verjaardag van haar eigen dochtertje evenals Never Grow Up voor haar zoontje. Toen ze kortstondig te koop kwamen voor leden van de designpartners heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind ze zo ontzettend mooi. Beide decors zijn exclusief bij Photography with Love te reserveren voor een portret/prinsessenshoot of cakesmash.

Voorjaarsshoot

Een paar weekjes geleden mocht Yara al samen met haar mama op de foto in het limited edition voorjaarsdecor. Nu kozen we ervoor om de foto’s voorafgaand aan de taart in hetzelfde decor te maken als de cakesmash. Maar eerst natuurlijk een outfit kiezen uit de ruime kledingcollectie die in de studio aanwezig is. 

In de ‘gouden koets’ vond Yara alle aandacht maar wat leuk. En wat stond het jurkje haar enorm leuk, door de blauwe vlinders was er ook een perfecte match met het decor waardoor het een prachtige geheel werd. Na het eerste deel van de sessie werd Yara verkleed in haar 2e outfit en mocht ze aan de slag met de taart.

Spetteren in bad

De taart, ik vond hem echt prachtig, was een beetje raar. Yara herkende de taart niet echt als eten en daar waar ze volgens haar mama, normaal gesproken alles automatisch in haar mond stopt liet zij zich door de taart niet verleiden. Desondanks konden we niet voorkomen dat ze lekker plakkerige handjes had zodat ze mocht spetteren in bad.

Een echte mijlpaal en wat een geweldig leuk resultaat. Ik ben heel benieuwd naar de reactie van Yara’s mama. 

Wil jij de 1ste verjaardag van jullie kleintje ook vieren met een unieke cakesmash (spring birch, never grow up of een van de andere unieke decors) reserveer dan uiterlijk 6 weken tevoren een plekje zodat de foto’s en het fotoalbum op tijd klaar zijn voor de uitnodigingen en het feest zelf. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk zelf een uniek thema te kiezen dat alleen gebruikt zal worden bij jullie kindje.

Er is op dit moment een aanbieding van € 100,00 korting op een bucketlist thema. 

Reserveren? http://www.photographywithlove.nl/boeken

Bucketlist bekijken? https://photographywithlove.nl/bucket-list-cakesmash/