Tarieven & Werkwijze

Wanneer je een fotoreportage reserveert bij Cakesmashen zijn er 4 momenten dat we elkaar zien of spreken. Hieronder tref je een overzicht wat je kunt verwachten tijdens onze tijd samen.
 
1. THEMA BESPREKING
In dit gesprek bespreken we de details van jullie sessie en de wensen & verwachting die je hebt.
2. FOTOSESSIE
Wanneer de magie begint. Op de dag van de fotosessie verwelkom ik je graag in de studio voor een onvergetelijke ervaring.
3. PRESENTATIE & BESTELAFSPRAAK
Dit is iedere favoriete moment van de fotosessie. Nu zie je je foto's voor het eerst en stellen we de gewenste collectie samen.
4. PRODUCTEN
Jouw foto's zijn een prachtige investering en vertellen een stukje over je leven dat niet gehaast moet worden. Vandaag ontvang je je fotoalbum en eventuele (wand)producten.  
 
 

Na het maken van je reservering ontvang je gedetailleerde informatie om je voor te bereiden op je sessie. Om je reservering definitief te maken, vragen we een aanbetaling  €75,00 .

BELANGRIJK: Tijdens de bestelsessie kun je de gewenste digitale bestanden en producten kiezen. 

Direct na je fotosessie betaal je het resterende bedrag van de sessieprijs. We plannen dan een afspraak in voor de presentatie en bestelafspraak van je foto's. Tijdens deze afspraak bekijk je je beelden op een groot scherm in een prachtige presentatie en ontvang je advies over de verschillende opties en mogelijkheden voor je producten. Deze afspraak duurt ongeveer 1 uur.

Tijdens de bestelafspraak na de fotosessie stel je je eigen collectie samen. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen collectie. Je ontvangt de digitale bestanden direct na je bestelsessie. De producten worden besteld en zijn klaar binnen 4 tot 6 weken. Alle bestellingen kunnen worden opgehaald in de studio. Mocht je te ver weg wonen, dan kunnen we uiteraard alles (tegen betaling) per koerier of aangetekende post naar je verzenden.

 

Fotoproducten

Na je fotosessie nodigen we je graag uit voor de presentatie van je foto's. Tijdens deze bestelsessie, die gratis is, bieden we ontwerpadvies om samen de perfecte producten te selecteren die passen bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Ons assortiment omvat diverse prachtige opties, zoals passe-partoutboxen met 20 afdrukken naar keuze, legacy boxen met 10 fine art prints, linnen minialbums, hoogwaardige panelen in metaal, luxe leren familiealbums, acryl panelen en nog veel meer. In de studio kun je deze opties bekijken en op maat laten maken en ontwerpen. Ik sta klaar om met je mee te denken en samen een uniek en blijvend resultaat te creëren dat helemaal naar jouw wens is.