Reviews

Ben jij benieuwd wat andere mensen te zeggen hebben over Cakesmashen? Deze klanten deelden hun ervaring.
 

Linda - Geen standaard poses

"Ik was op zoek naar een unieke fotoshoot. Geen standaard witte wand en standaard poses en versieringen die je overal op internet ziet.

De cakesmash bij Sabrina was precies wat ik zocht!! Origineel, uniek, kleurrijk en de mogelijkheid om samen te brainstormen over de setting. De resultaten zijn precies wat ik had gehoopt. Geen gemaakte glimlach maar oprechte uitdrukkingen vastleggen. Van verbaasde blikken naar veel plezier tijdens het ‘smashen’ van de taart.
Het spetteren in het badje was één groot feest, een mooie afsluiter van een fantastische shoot!

Voor mensen die ‘anders dan standaard’ willen is dit de perfecte fotograaf!"
 
 

Chantal - Mooiste accessoires, kleding & decor

"Sabrina is fantastisch! Wij zijn al meerdere malen bij haar in de studio geweest en alles is altijd tip top in orde. Je wordt heel lief ontvangen, krijgt iets lekkers en ze is goed voorbereid.

Voor beide kinderen hebben wij de newbornshoot door Sabrina laten vastleggen, echt zo bijzonder om te zien hoe lief en geduldig ze is. Naast een aantal minisessies ook de cakesmash van onze oudste zoon en nu binnenkort de cakesmash voor onze dochter. We kijken er enorm naar uit!

Sabrina is een betrokken vakvrouw die met je meedenkt , heel creatief is en nog nooit heeft teleurgesteld. Wij zijn fan!"
 

Patricia - de allermooiste decors

"Bij cakesmashen heb je gewoon de allermooiste decors. Ze heeft een ruime collectie backdrops, outfits en accessoires die je echt nergens anders ziet. Hierdoor zijn de foto's altijd uniek!

Wij kozen voor het platinum pakket en zijn nog steeds enorm blij met het resultaat. Een prachtige gezinsfoto hangt nu groot boven onze bank en in e kinderkamer hangen een aantal prachtige afdrukken helemaal in het thema van haar kamertje.

Wij zijn superenthousiast over deze lieve, geduldige en enthousiaste vakvrouw. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd en je wordt heel hartelijk ontvangen. Ook onze kinderen zijn groot fan!"
 

VIDEO REVIEWS

 
Lees meer reviews van klanten: