Pakket Goud

Wil jij een uniek decor dat niemand anders heeft? Een thema dat je zelf bedacht hebt? Of zoek je een specifiek thema zoals een lievelingsboekje, liefje, filmpje, knuffeltje?

Bij cakesmashen kun je kiezen voor een custom decor naar wens! Ik creeer een decor volgens jouw wensen zodat jij een nog unieke beleving hebt!
 
 

Cakesmash pakket Goud

Jungle, jip & Janneke, snorkels, bing, coco melon, mickey mouse, pinokkio, bambi, het zijn allemaal thema's die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

Met een custum decor is the sky the limit! Alles is mogelijk, mits op tijd gereserveerd. Een onvergetelijke magische ervaring!
 
 

Pakket Goud  • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
  • 3 verschillende settings
  • Sessie in een neutrale look of seizoensdecor
  • Speciaal ontworpen decor in thema naar keuze
  • Unieke taart passend bij jullie thema
  • Spettersessie in het badje
  • Gebruik van exclusieve kledingcollectie
  • Prachtig fotoalbum
  • 20 digitale foto's


€ 425,00
 
 

Backdrops

In de backdropgids vind je de meest fantastische decors voor een onvergetelijke en magische cakesmash! Ook kun je kiezen voor een eigen thema.

De backdrops worden veelal zelf ontworpen of geïmporteerd vanuit het buitenland waardoor er een uniek decor ontstaat. Supergaaf!

Cakesmashen is de enige fotostudio in Nederland met zoveel unieke mogelijkheden. En dat altijd in die specifieke magische stijl in pasteltinten waar Cakesmashen om bekend staat.
 

Spetteren!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

Because Birthdays are magical

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Voor de allermooiste magische cakesmash kies je voor Cakesmashen. De mooiste taarten, decors die je nergens anders ziet en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring.