Cakesmash Goud

Bij Cakesmashen kun je een uniek magisch decor laten ontwerpen in een thema dat bij jou of je kindje past. Kies je voor luchtballonnen, vliegtuigen, misschien wel voor hetzelfde thema als het babykamertje of geboortekaartje? Maar ook een favoriete tekenfilm, liedje, boekje, alles is mogelijk.

 
 

ThemaJe kiest voor een eigen thema, supergaaf. De cakesmash goud is de meest gekozen shoot. The Sky is the limit! Kies je voor Pluk van Petteflat, Jip & Janneke of juist 'Raad eens hoeveel ik van je hou'

Ik help graag

Heb je hulp nodig met het verzinnen van een thema of kom je er niet helemaal uit, laat het me gerust weten. Met mijn jarenlange ervaring en gevoel voor creativiteit ben ik ervan overtuigd dat we samen tot een supergaaf idee komen.
De taart wordt afgestemd op het thema, evenals de outfits die deel uitmaken van de exclusieve kledingcollectie in de studio. Heb je zelf wensen, geef deze dan gerust door bij reserveren.

Hou er wel rekening mee dat het uitwerken van een thema tijd kost. Reserveer je unieke cakesmash dan ook 6 weken voordat je de fotoshoot wilt laten plaatsvinden.

Uiteraard ontvang je ook bij deze sessie een prachtig fotoalbum met jullie mooiste foto's.
 
 

Pakket Goud • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
 • 3 verschillende settings
 • Sessie in een neutrale look of seizoensdecor
 • Tijdsduur 60 tot 90 minuten
 • Speciaal ontworpen decor in thema naar keuze
 • Unieke taart passend bij jullie thema
 • Spettersessie in het badje
 • Gebruik van exclusieve kledingcollectie
 • 25 digitale foto's op usb stick
 • Prachtig linnen fotoalbum met 30 pagina's
 • Filmpje om zelf te gebruiken


Meer info & tarieven download het magazine onderaan deze pagina
 
 

Decor

Supergaaf natuurlijk wanneer jouw kleintje straks gefotografeerd wordt in een uniek decor dat niemand verder heeft. De eerste verjaardag os een enorme mijlpaal die groots gevierd moet worden. Misschien koos je wel voor hetzelfde thema als het geboortekaartje of het babykamertje. Supergaaf natuurlijk als er straks een prachtig album ligt met foto's in diezelfde stijl. Of misschien kies je wel voor een levensgrote print. Wauw!

Het decor wordt volledig voor jullie ontworpen. De decoraties worden vaak met de hand gemaakt en accessoires worden indien nodig voor de shoot aangeschaft. Alles uiteraard in die specifieke magische sfeer in pasteltinten waarvoor je Cakesmashen kiest. Alles om jullie een zo exclusief mogelijk gevoel te geven met foto's waar jullie nog jarenlang met groot plezier op zullen terugkijken.
 

Spetteren!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

The sky is the limit

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Voor de allermooiste magische cakesmash kies je voor Cakesmashen. De mooiste taarten, decors die je nergens anders ziet en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring.
 
 


Producten waar je nooit genoeg van krijgt!

Bij iedere sessie die je reserveert ontvang je een prachtig fotoalbum met jullie mooiste foto's om voor altijd te bewaren. Samen stellen we tijdens de bestelsessie een ontzettend mooi album samen. Naast een fotoalbum kies je zelfs misschien wel voor prachtige foto’s voor aan de muur, een herinnering voor later aan deze bijzondere periode. Dat wil toch iedereen.

Cakesmashen werkt samen met de besten meest exclusieve leveranciers voor de mooiste producten van jullie mooiste foto's. Je kunt hierbij denken aan verschillende soorten wandbekleding, een album, een Fine art box, etc.