Cakesmash Goud

 


De Cakesmash goud is het paradepaardje van Cakesmashen. Een exclusieve themed cakesmash geheel ontworpen naar jullie wensen. Dit kan een favoriet liedje zijn, een knuffeltje, het boekje dat je altijd voorleest of ander thema dat je ontzettend leuk vind. Veel gekozen thema's zijn bloemen, unicorn, koekiemonster, Joki & Jet, Jip en Janneke en candyland. Exclusief voor jullie kleintje wordt een voor jullie kleintje wordt een fantastische setting gedecoreerd geheel in het door jullie gekozen thema. Hoe gaaf is dat!

Bij cakesmash goud kiezen jullie dus zowel het thema voor de backdrop als de taart en kun je gebruik maken van de exclusieve kledingcollectie die in de studio aanwezig is. Vooraf hebben we telefonisch of per mail contact over jullie wensen. Op de dag zelf ontvang ik jullie graag in mijn ruime studio in Brielle nabij Rotterdam, uitgerust met alles dat nodig is voor een onvergetelijke magische cakesmash, waar een prachtige setting voor jullie klaarstaat.

Natuurlijk is deze sessie compleet met een prachtig exclusief fotoalbum dat we samen ontwerpen zodat jullie nog vaak kunnen terugkijken op deze mijlpaal.