mr. onederful cakesmash photography with Love footgraaf rotterdam
Mr. Onederful Cakesmash
15/02/2020
unieke spring birch cakesmash
Spring Birch cakesmash
16/03/2020

Een Lion King Cakesmash was de vraag van de mama van Jake voor zijn allereerste verjaardag. Ruim een jaar geleden mocht ik voor Seïra haar zwangerschap vastleggen, nu kwam ze terug met haar prachtige mannetje, Jake! Een superstoere naam die je niet meer zo vaak hoort, ik hou ervan. Daar past een magische lion king cakesmash goed bij. En Jake bleek een ontzettend knap en vrolijk mannetje. Zijn cakesmash was ruim tevoren gereserveerd en zijn feestje zou het thema van de Lion King hebben.

De taarten worden altijd met zorg gemaakt door Ceyda’s Bakstulpje en zijn speciaal gericht op kindjes van deze leeftijd. Zonder onnodige kleurstoffen, niet teveel suiker en lekker zacht om goed in te grijpen.

Nadat ik Jake en zijn mama welkom had geheten, starten we de Lion Kind cakesmash met het uitzoeken van de outfits voor de verschillende onderdelen. We starten normaal gesproken met de foto’s in een neutraal decor voorafgaand aan de taart, maar de mama van Jake vond het decor zo leuk dat Jake in een zacht wollig berenoutfit alvast op ontdekkingstocht mocht. Hierna volgde de taart. Jake heeft er even naar gekeken en dacht ‘wat moet ik hiermee’. Jake vond de taart helemaal niet interessant en hij heeft er ook nauwelijks aandacht aan geschonken.

Omdat Jake volgens zijn mama enorm van water houdt besloten we over te gaan op het laatste onderdeel van de cakesmash, het badje. Gelukkig veranderde Jake gelijk in een hele blije baby toen hij in het badje mocht en erachter kwam hoe leuk spetteren kan zijn. Binnenkort viert Jake zijn 1ste verjaardag, maar vandaag was hij echt al een beetje jarig. 

Wil jij ook een magische eerste verjaardag voor je kleintje. Een uitgebreide foto sessie waarbij jullie kleintje het middelpunt is. De sessie bestaat uit 3 onderdelen. We starten met een Portet gedeelte in een neutraal decor of het seizoensdecor. Daarna gaan we cakesmashen in een decor dat jullie tevoren gekozen hebben. Dit kan een van de bestaande luxe achtergronden zijn uit het lookbook die je ontvangt bij je reservering, of we creëren samen een thema afgestemd op jullie wensen. 

Meer informatie vind je op website https://photographywithlove.nl/ maar je kunt ook altijd mailen sabrina@photographywithlove.nl of bellen 085 201 1985

Ik adviseer je graag en leg met groot plezier deze bijzondere mijlpaal voor jullie vast.

Veel liefs, Sabrina