Cakesmash Zilver

Bij Cakesmashen kies je zelf je decor! Zo kun je een bestaand thema kiezen of juist een eigen decor laten ontwerpen. Kies je voor een bestaand thema uit de backdopgids dan ben je verzekerd van een exclusief thema in de bekende magische sfeer van Cakesmashen.
 
 

Decor Cakesmash ZilverJe hebt gekozen voor een decor uit de backdropgids. De taart wordt afgestemd op het thema, evenals de outfits die deel uitmaken van de exclusieve kledingcollectie in de studio. Heb je zelf wensen, geef deze dan gerust door bij reserveren.

Op de dag zelf ontvang ik jullie graag in mijn ruime studio in Brielle nabij Rotterdam, uitgerust met alles dat nodig is voor een onvergetelijke magische cakesmash, waar een prachtige setting voor jullie klaarstaat.

Natuurlijk is deze sessie compleet met een prachtig exclusief fotoalbum dat we samen ontwerpen zodat jullie nog vaak kunnen terugkijken op deze mijlpaal.
 
 

Wat zit erbij?  • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
  • 3 verschillende settings
  • Sessie in een neutrale look
  • Tijdsduur 45 tot 60 minuten
  • Unieke taart in kleur passend bij het thema
  • Spettersessie in het badje
  • Gebruik van exclusieve kledingcollectie
  • Minialbum met 6 pagina's


LET OP: Er zijn géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de sessie. Deze kies je tijdens de bestelsessie.

PRIJS € 250,00
 
 

Backdrops

In de backdropgids vind je de meest fantastische decors voor een onvergetelijke en magische cakesmash!

De backdrops worden veelal zelf ontworpen of geïmporteerd vanuit het buitenland waardoor er een uniek decor ontstaat. Supergaaf!

Zo zijn Spring Birch & Land of Nod het meest exclusief. Deze twee backdrops zijn door een Amerikaanse artiest getekend voor de verjaardag van haar kindjes. Zij zijn in gelimiteerde opgave van 50 stuks gedrukt. Cakesmashen heeft als enige fotostudio in Nederland deze twee unieke backdrops weten te bemachtigen via een speciaal partnerprogramma. De thema's passen perfect bij Cakesmashen, bloemen en vlinders voor meisjes en een groot piratenschip voor jongens. En dat in die specifieke magische stijl in pasteltinten waar Cakesmashen om bekend staat.
 

Spetteren!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

Because Birthdays are magical

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Voor de allermooiste magische cakesmash kies je voor Cakesmashen. De mooiste taarten, decors die je nergens anders ziet en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring.