Cakesmash Zilver

Bij onze cakesmash studio bieden we een scala aan exclusieve thema's om de eerste verjaardag van jouw kindje onvergetelijk te maken. Van kleurrijke luchtballonnen tot betoverende jungle-avonturen en magische onderwaterwerelden, onze handgeschilderde doeken creëren een unieke sfeer voor elke fotoshoot. Elk thema wordt zorgvuldig ontworpen om de persoonlijkheid van jouw kleintje te weerspiegelen en mooie herinneringen te creëren. Met luxe decoratie en een gave backdropgids zorgen we ervoor dat elke sessie een feestje is. Maak van de eerste verjaardag van je baby een prachtige en originele ervaring met onze thema's cakesmash fotoshoots.

 
 
 

Cakesmash Zilver (Basic)

Enorm leuk! Je kiest voor een decor uit de backdropgids. Om jouw cakesmashervaring extra speciaal te maken, stemmen we de taart, outfits en accessoires volledig af op het gekozen thema.

Op de dag van de cakesmash verwelkom ik jullie graag in mijn ruime studio, gelegen in het prachtige Brielle nabij Rotterdam, nabij Rotterdam waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Hier hebben we alles wat nodig is om een onvergetelijke en magische cakesmashervaring te creëren. De studio is speciaal ingericht om een prachtige setting te bieden waarin jullie kleintje zich helemaal kan uitleven.

Bij Cakesmashen streven we ernaar om elk aspect van de sessie tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere ervaring.

Reserveer nu en laat ons jullie verwonderen met prachtige beelden die een leven lang meegaan.

 
 

Wat zit er bij een cakesmash?  • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
  • 3 verschillende settings
  • Sessie in een neutrale look
  • Tijdsduur 45 tot 60 minuten
  • Speciaal ontworpen decor in thema uit de backdropgids
  • Unieke taart in kleur passend bij het thema
  • Spettersessie in het badje
  • Gebruik van exclusieve kledingcollectieLET OP: Er zijn géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de sessie. Deze kies je tijdens de bestelsessie.

PRIJS € 150,00

 
 

Thema's

 Een van onze meest exclusieve backdrops zijn Spring Birch & Land of Nod. Deze twee prachtige backdrops zijn oorspronkelijk getekend door een Amerikaanse artiest voor de verjaardagen van haar eigen kindjes. Er zijn slechts 50 exemplaren van elk gedrukt, en Cakesmashen is erin geslaagd om deze twee unieke backdrops te bemachtigen via een speciaal partnerprogramma. Ze passen perfect bij de sfeer en stijl van Cakesmashen, met prachtige bloemen en vlinders voor meisjes en een indrukwekkend piratenschip voor jongens. En natuurlijk worden ze uitgevoerd in de kenmerkende magische stijl en pasteltinten waar Cakesmashen om bekend staat.

 

 

Bad Cakesmash!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.

 
 

Because Birthdays are magical

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Voor de allermooiste magische cakesmash kies je voor Cakesmashen. De mooiste taarten, decors die je nergens anders ziet en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring.