Cakesmash Zilver

Bij Cakesmashen kies je zelf je decor! Zo kun je een bestaand thema kiezen of juist een eigen decor laten ontwerpen. Kies je voor een bestaand thema uit de backdopgids dan ben je verzekerd van een exclusief thema in de bekende magische sfeer van Cakesmashen.
 
 
 

Decor Cakesmash Zilver

Enorm leuk! Je kiest voor een decor uit de backdropgids. Om jouw cakesmashervaring extra speciaal te maken, stemmen we de taart, outfits en accessoires volledig af op het gekozen thema.

Als je zelf specifieke wensen hebt, laat het weten bij het reserveren. We staan open voor jouw ideeën en willen ervoor zorgen dat alles perfect aansluit bij jullie visie.

Op de dag van de cakesmash verwelkom ik jullie graag in mijn ruime studio, gelegen in het prachtige Brielle, nabij Rotterdam. Hier hebben we alles wat nodig is om een onvergetelijke en magische cakesmashervaring te creëren. De studio is speciaal ingericht om een prachtige setting te bieden waarin jullie kleintje zich helemaal kan uitleven.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je een bij je cakesmashshoot een exclusief fotoalbum. Samen ontwerpen we een album dat alle bijzondere momenten van de cakesmashsessie vastlegt. Op deze manier kunnen jullie keer op keer terugkijken op deze mijlpaal en de prachtige herinneringen koesteren.

Bij Cakesmashen streven we ernaar om elk aspect van de sessie tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere ervaring.

Reserveer nu en laat ons jullie verwonderen met prachtige beelden en een uniek fotoalbum dat een leven lang meegaat.

 
 

Wat zit erbij?  • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
  • 3 verschillende settings
  • Sessie in een neutrale look
  • Tijdsduur 45 tot 60 minuten
  • Unieke taart in kleur passend bij het thema
  • Spettersessie in het badje
  • Gebruik van exclusieve kledingcollectie
  • Minialbum met 6 pagina's


LET OP: Er zijn géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de sessie. Deze kies je tijdens de bestelsessie.

PRIJS € 250,00
 
 

Backdrops

Welkom in de wereld van onze backdropgids, waar je de meest fantastische decors vindt voor een onvergetelijke en magische cakesmash! Bij Cakesmashen streven we ernaar om een unieke ervaring te creëren en onze backdrops spelen daarbij een belangrijke rol.

Onze backdrops worden met veel zorg en creativiteit ontworpen en we importeren ook regelmatig speciale ontwerpen uit het buitenland om een echt uniek decor te kunnen bieden. Dit maakt elke cakesmash bij Cakesmashen extra speciaal en onderscheidend.

Een van onze meest exclusieve backdrops zijn Spring Birch & Land of Nod. Deze twee prachtige backdrops zijn oorspronkelijk getekend door een Amerikaanse artiest voor de verjaardagen van haar eigen kindjes. Er zijn slechts 50 exemplaren van elk gedrukt, en Cakesmashen is erin geslaagd om deze twee unieke backdrops te bemachtigen via een speciaal partnerprogramma. Ze passen perfect bij de sfeer en stijl van Cakesmashen, met prachtige bloemen en vlinders voor meisjes en een indrukwekkend piratenschip voor jongens. En natuurlijk worden ze uitgevoerd in de kenmerkende magische stijl en pasteltinten waar Cakesmashen om bekend staat.

Met deze exclusieve backdrops garanderen we dat jouw cakesmashsessie een echt unieke en betoverende ervaring wordt. Dus kom en ontdek de magie van onze backdropgids en reserveer vandaag nog jouw cakesmash bij Cakesmashen.

 

Spetteren!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

Because Birthdays are magical

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Voor de allermooiste magische cakesmash kies je voor Cakesmashen. De mooiste taarten, decors die je nergens anders ziet en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke ervaring.