unieke spring birch cakesmash
Spring Birch cakesmash
16/03/2020
Smash cake met milkbadje
Cake Smash Fotoshoot in Zuid Holland
13/04/2022
 
Dit schattige lieve meisjes kwam voor haar smashcake met een milk-badje erna met prachtige verse bloemen in zachte pastel tinten. Het melkbadje kun je als add on bij je smash cake boeken. Als taart hadden we een naked cake ook met verse bloemen.

Haar papa en mama moesten er even voor rijden, maar toen zij het decor zagen waren zij al zo enorm enthousiast dat het de afstand meer dan waard was geweest.
 
Er zijn van die moeders die al vanaf de geboorte van hun meisje dagdromen over de allereerste verjaardag! De mama van dit prinsesje is zo'n mama. Weken tevoren nam ze contact op om de mogelijkheden van hun fotosessie te bespreken. Aanvankelijk was een cakesmash niet de bedoeling, want dat deed iedereen al! Een milkbath met bloemen en fruit zou dan weer wel helemaal het einde zijn. De shoot moest een verlengstuk worden van haar bruiloft. Romantisch, zachte pasteltinten en veel roze.

Waarom uiteindelijk toch besloten werd tot een cakesmash is me niet helemaal duidelijk, maar een cakesmash it is! Het thema: Ballerina's.

Melkbadje

Een melkbad na de cake smash kun je los, maar ook als 'add on' reserveren bij je cakesmashshoot. Het melkbad vindt plaats na de smash. Met talloze decors en thema's is Cakesmashen met recht een expert in Cakesmashes te noemen.

Nevena kwam smashen en splashen in het melkbadje met bloemen en vers fruit. Het melkbad is vooral onder moeders enorm populair. Baby's vinden het meestal enorm leuk om te spelen met de bloemen. Het badje is sowieso bijna altijd een groot succes.

Een melkbad shoot is te reserveren voor zowel jongens als meisjes in combinatie met een cakesmash of als losse shoot.

Cakesmash met bloemen

Nevena vond haar allereerste cakesmash een feestje. Bescheiden en beheerst ging zij op ontdekkingstocht naar haar taart. Tijdens de shoot vraag ik de ouders altijd of zij hun kindje 'herkennen'. Heel vaak doen kindjes namelijk precies het tegenovergestelde.

Maar wat vaak is het voorgekomen dat ouders verwachten dat hun kindje meteen aanvalt en smasht terwijl het kindje de taart eng/vies/niet interessant vind en andersom.

Zo ook de ouders van Nevena, zij hadden verwacht dat hun baby vol in de smash zou gaan, maar niets was minder waar. Desondanks was de shoot een groot succes en kunnen zij inmiddels genieten van de prachtige foto's van hun kleintje.
 

Wil jij meer informatie over de verschillende decors en thema's bekijk dan de backdropgids Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een cakesmash 6 weken tevoren te reserveren. Zo kun je de foto's gebruiken voor de uitnodigingen. De weekenden staan vaal weken tevoren volgeboekt, dus wil je een shoot boeken op zaterdag of zondag wees er dan tijdig bij.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.