Smash cake met milkbadje
Cake Smash Fotoshoot in Zuid Holland
13/04/2022

Een Onderwater Avontuur: Vince’s Op Maat Gemaakte Zee-Thema Cakesmash

 

Een Onderwater Avontuur:

Vince's Op Maat Gemaakte Zee-Thema Cakesmash

Je kleintje wordt 1! Hoe snel vliegt de tijd toch voorbij. Het lijkt als gisteren dat je je pasgeboren baby in je armen hield en nu is het tijd om die allereerste verjaardag te vieren. Bij Cakesmashen van Sabrina Serraarens Studio begrijpen we hoe belangrijk dit moment is en we streven ernaar om het onvergetelijk te maken. Dit keer nemen we je mee op een magische reis naar de diepten van de oceaan, waar Vince zijn eerste verjaardag viert met een custom made gemaakt zee-thema cakesmash.

 

 

De Aanloop naar de Grote Dag

Als ouder weet je dat de eerste verjaardag van je kindje een mijlpaal is die gevierd moet worden. Vince's ouders waren niet anders. Ze wilden dat deze dag speciaal zou zijn, doordrenkt met liefde en herinneringen die een leven lang meegaan. Toen ze besloten om Cakesmashen in te schakelen, wisten ze dat ze in goede handen waren.

Natuurlijk nam ik de touwtjes in handen en regelde alles, van de voorbereiding tot de styling, de taart, de kleding, de fotografie en zelfs het ontwerpen en bestellen van de backdrop. Het enige wat Vince's ouders hoefden te doen, was reserveren. Ik bied graag een stressvrije ervaring zodat jij als ouder geen zorgen hebt.

 
 
 

Een Op Maat Gemaakt Zee-Thema Decor

Vince's ouders wilden iets echt unieks voor zijn cakesmash. Ze hadden een visie van een onderwater avontuur met walvissen en schildpadden als hoofdrolspelers. Dit is voor Cakesmashen als cakesmashspecialist een geweldig leuke opdrach. Cakesmashen staat bekend om haar creativiteit en vakmanschap en nam de uitdaging graag aan.

Het op maat gemaakte zee-thema decor was adembenemend. Eenmaal binnen in de studio waanden we ons meteen onder water. De achtergrond toonde een prachtige oceaanbodem met koraalriffen en zeewier, en natuurlijk, de majestueuze walvissen, dolfijnen & sierlijke schildpadden die de hoofdrol speelden in deze onderwaterwereld

 
 

Een Duik in de Oceaan

Vince vond zijn taart helemaal niet leuk, plakkerige handjes waren niet aan hem besteed. Weinig lachjes, maar wel veel vertederende blikken waardoor de besloten door te gaan naar het badje. Bij het zien van het water verscheen direct een grote glimlach op zijn gezicht. Het was een badje in stijl van het zee-thema. Vince spetterde rond te midden van schelpen en zeesterren, net alsof hij echt in de oceaan zwom. 

 
 

De Tastbare Herinneringen

Vince's ouders trokken alle trucen uit de kast om hem aan het lachen te krijgen. Met dansjes, kiekeboe en klap eens in je handjes, maar ook met bellenblaas om zo  prachtige tastbare herinneringen te maken om te koesteren. Het is mijn doel dat de foto's van Vince's op maat gemaakte zee-thema cakesmash  voor altijd een glimlach op hun gezicht zullen toveren en herinneringen oproepen aan deze bijzondere mijlpaal.

Bij Cakesmashen geloven we in het creëren van unieke en blijvende herinneringen. Of je nu kiest voor een op maat gemaakt decor zoals Vince deed, of een thema uit de backdropgids dat bij jouw kindje past, we staan klaar om van de eerste verjaardag van je kleintje een onvergetelijk moment te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken om een speciaal en gepersonaliseerd thema te creëren.

 

 
 
 
 

Dus, wat wordt het voor jouw kleintje? Een sprookjesbos, een ruimteavontuur of misschien zelfs een jungleexpeditie? Bij Cakesmashen is alles mogelijk en we staan klaar om je visie werkelijkheid te maken.

Samen kunnen we een cakesmash creëren die net zo uniek is als je kindje zelf. 

Een cakesmash is echt een ontzettend leuke manier om de allereerste verjaardag van je kleintje te vieren. Een heel bijzonder moment om vast te leggen. Je kunt de foto's gebruiken voor de uitnodiging van het allereerste feestje, voor op de kaart, de cadeautafel, voor thuis aan de muur en natuurlijk om trots te delen (op social media)

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop fotografie, of zwangerschapsshoot? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een cakesmash zo'n 6 weken tevoren te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Meer info over de studio vind je ook op www.photographywithlove.nl