Wie is cakesmashfotograaf Sabrina?

 

Cakesmashen is een onderdeel van fotostudio Sabrina Serraarens Studio. Het gezicht achter deze magische fotoshoots is Sabrina Serraarens. Sabrina is gepassioneerd fotograaf, ondernemer, vrouw van & moeder. Eigenschappen die bij mij passen zijn geduldig, betrouwbaar, uniek, creatief en professioneel. Ik hou van de mooiste decors, de meest luxe albums en wallart en geef jullie een prachtige herinnering aan deze tijd met jullie kindje.


Als fotograaf uit regio Rotterdam streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat ene bijzondere moment, de 1ste verjaardag van jullie kleintje.

Bij Cakesmashen worden herinneringen gemaakt! De eerste verjaardag van je kleintje wordt in een magisch mooi decor vastgelegd.

Ik hou van rustige settings en zachte pasteltinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd.
Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze kleuren en materialen. Met een sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden.
Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Bij Cakesmashen is het mogelijk een uniek decor te laten ontwerpen naar jullie wensen dat alleen voor jullie kindje gebruikt wordt. Hoe gaaf is dat.

Fotograaf in RotterdamIk ben newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, en kinderfotograaf in regio Rotterdam en omstreken. Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Zowel bij Cakesmashen als bij mijn portretstudio Sabrina Serraarens Studio, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie.

Luxe creatieve foto'sTijdloos, vrolijk en luxe, dat zijn de foto's die je krijgt wanneer je boekt bij Cakesmashen. Spontane en ontspannen foto's met een tikkeltje magie. Geheel verzorgd, de taart, de kleding, het decor, de accessoires. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jullie kleintje het leukste op de foto krijg. Tijdens de cakesmash kun je gebruik maken van de luxe kledingcollectie uit de studio. Ik hou er van om de tijd te nemen, zodat jullie kleintje de kans krijgt om te settelen. Daarom sta ik ook bekend als een hele geduldige en kindvriendelijke fotograaf. Ik zing liedjes, heb speeltjes, maak gekke geluiden om deze zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen. Het is ontzettend leuk dat de vele ouders die ik mocht verwelkomen ook allemaal zeggen dat het echt een feestje was.

WIE KRIJG JE?

Als je een cakesmash bij mij reserveert, krijg je een creatieve, geduldige en perfectionistische fotograaf. Ik heb oog voor jullie kindje en ook wat jij prettig vindt. Ik denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.
Een onvergetelijke magische 1ste of 2e verjaardag! Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten. Ontzettend leuke momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur. Because every picture tells a story

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe thema's en doe constant inspiratie op om mezelf te blijven ontwikkelen.
Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kun je, jullie kleintje gerust aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Tot slot, ik vind het ontzettend leuk om voor jullie de allermooiste foto's te maken. Foto's die tijdloos zijn, prachtige kunstwerken voor aan de muur, foto's waar je nooit genoeg van krijgt.

 

Keywords: Sabrina Serraarens, fotostudio, Cakesmashen, fotograaf, Rotterdam, bijzondere momenten, tijdloze kleuren, sprookjesachtige decors, magie, newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, kinderfotograaf, connectie, kunstwerken, prachtige herinneringen.