Creatief, uniek & geduldig

 
 
 

Wie is cakesmashfotograaf Sabrina?

 

Cakesmashen is een onderdeel van fotostudio Photography with Love. Maar wie is het gezicht achter al deze magische fotoshoots? Sabrina Serraarens, geboren en getogen in Rotterdam en nu met gezin en labrador woonachtig in Brielle. Ik ben partner, moeder, fotograaf, mompreneur en een romantica. Woorden die bij mij passen zijn dan ook 'betrouwbaar', 'autodidact', 'ondernemend', 'creatief', 'professioneel'


Als fotograaf uit regio Rotterdam streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment.

Hier bij cakesmashen, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten en het creëren van net dat beetje magie voor de 1ste of 2e verjaardag van jullie kleintje

Ik hou van rustige settings en zachte pasteltinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd.
Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze kleuren en materialen. Met een sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden.
Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Bij Cakesmashen is het mogelijk een uniek decor te laten ontwerpen naar jullie wensen dat alleen voor jullie kindje gebruikt wordt. Hoe gaaf is dat.

Fotograaf in RotterdamIk ben newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Rotterdam en omstreken. Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Photography with Love, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie.

Luxe creatieve foto'sIk hou van vrolijke, luxe en romantische foto’s met spontane en ontspannen beelden waarin alles klopt. De taart, de kleding, het decor, de accessoires. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jullie kleintje het leukste op de foto krijg. Tijdens de cakesmash maak ik gebruik van de luxe kledingcollectie uit de studio. Ik hou er van om de tijd te nemen, zodat jullie kleintje de kans krijgt om te settelen. Daarom sta ik ook bekend als een hele geduldige en kindvriendelijke fotograaf. Ik zing liedjes, heb speeltjes, maak gekke geluiden om deze zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen. Het is ontzettend leuk dat de vele ouders die ik mocht verwelkomen en ook allemaal zeggen dat het echt een feestje was.

WIE KRIJG JE?

Als je een cakesmash bij mij reserveert, krijg je een creatieve, geduldige en perfectionistische fotograaf. Ik heb oog voor jullie kindje en ook wat jij prettig vindt. Ik denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.
Een onvergetelijke magische 1ste of 2e verjaardag! Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten. Ontzettend leuke momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur. Because every picture tells a story

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe thema's en doe constant inspiratie op om mezelf te blijven ontwikkelen.
Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kun je, jullie kleintje gerust aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Tot slot, ik vind het ontzettend leuk om voor jullie de allermooiste foto's te maken. Creatief bezig te zijn, ik hou van tekenen, ontwerpen, koken en maak bijna alle decoraties die we tijdens de shoot gebruiken zelf van de mooiste materialen.