Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, aarzel dan niet om een berichtje te sturen.

Waarom zou ik kiezen voor Cakesmashen?


Goede vraag: omdat je bij mij een goede service, prachtige foto’s en een hele gezellige shoot krijgt met prachtige producten.

Wat moet ik meenemen?


Na het maken van een reservering ontvang je per mail een PDF met aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie die je gereserveerd hebt. Hier staat alles in dat op jullie shoot van toepassing is.

Hoelang duurt de shoot?:


Een shoot duurt gemiddeld 1 uur. Het platinum pakket gemiddeld 90 minuten.

Kom je ook bij de mensen thuis?

Nee, helaas is het vanwege de voorbereidingen niet mogelijk om een cakesmash op locatie te doen. In mijn ruime studio ben je van harte welkom, daar is alles bij de hand zoals kleding, taart en het badje. Heb je voor een custom decor gekozen, dan wordt dit ook tevoren helemaal opgebouwd zodat je kindje daar niet op hoeft te wachten.

Wat te doen bij ziekte?


Helaas kan het gebeuren dat je zelf of je kindje ziek bent de dag voor of de dag van de shoot. Twijfel dan niet, een fotosessie is een investering waar je nog jaren plezier van hoopt te hebben. Als jij of je kindje zich niet lekker voelt is dat zichtbaar en zonde. Het heeft echt geen nut om met waterige oogjes op de foto te gaan. Ziek zijn kan je niet weg 'shoppen' met photoshop. Daarnaast is het ook niet goed voor de volgende zwangere vrouwen en baby's. Bij ziekte verzetten we de afspraak naar een ander moment. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen. Heb je een cakesmash gereserveerd en zeg je binnen 24 uur voorafgaand aan de shoot af dan zijn we helaas wel genoodzaakt om de kosten van de taart € 35,00 in rekening te brengen.

Ik wil mijn cakesmash op locatie buiten, is dit mogelijk?


Mijn eerste reactie: Enorm leuk! Maar de ervaring leert dat een cakesmash buiten geen goed idee is. Insecten komen op de taart af. Je kleintje blijft niet stil zitten waardoor het ook mogelijk is dat er zand of aarde in de taart komt. We plannen de cakesmash dus in de studio.

Op welke dagen kan ik een fotoshoot plannen?


Ik werk alleen op afspraak. Afspraken zijn afhankelijk van mijn agenda alle dagen van de week mogelijk. Houd er rekening mee dat weekenden gewild zijn en daardoor weken tevoren vol staan. Reserveer een custom decor sowieso minimaal 6 weken tevoren.

Wanneer plan ik een shoot?


Een cakesmash plan je bij voorkeur 5-6 weken voor de 1ste verjaardag van je kindje zodat je de foto's desgewenst kunt gebruiken voor de uitnodigingen. Kies je voor een custom decor dan moet je vanwege de voorbereidingen sowieso 6 weken tevoren reserveren.

Houd er in het algemeen rekening mee dat je de foto's zo'n 2 weken na de fotosessie in bezit hebt en producten zoals albums, wandbekleding etc zo'n 6 weken na de shoot.


Hoe lang duurt het voordat we de foto’s hebben?


Na de shoot plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto's. Deze afspraak vind bij voorkeur plaats in de studio. Je kiest dan tijdens deze bestelafspraak de digitale bestanden die bij je pakket horen en het product van je pakket. Eventueel maken we tijdens deze bestelafspraak gelijk ook samen het album. Gelijk na deze afspraak worden je producten besteld. Wanneer het gekozen pakket is afgerekend krijg je ook direct de foto's op usb stick mee.

Ik wil graag alleen digitale bestanden kopen, kan dat?


Alle ouders willen graag iets tastbaars na hun shoot. Ik werk met verschillende pakketten en prachtige producten waar jullie uit kunnen kiezen. Bij deze pakketten zitten ook een aantal digitale bestanden toegevoegd. Ik heb geen pakket met alleen maar digitale bestanden.

Kan ik in de studio pinnen?


Helaas is het niet mogelijk om in de studio te pinnen. Wel is het mogelijk om het restant van de fotosessie contant of per tikkie/betaalapp te voldoen.

Wat als mijn kindje echt niet meewerkt?


Als je kindje om wat voor reden dan ook geen zin heeft in een fotoshoot dan plannen we een nieuwe afspraak. Geen enkel probleem! Een fotoshoot is een momentopname, kindjes zijn net 'mensen' haha en het kan gebeuren dat er een tandje doorkomt, de kleine slecht geslapen heeft of noem het maar op. MAAR van alle cakesmashes die ik de afgelopen 7 jaar heb mogen verzorgen is het slechts 1 keer voorgekomen dat het echt niet lukt om mooie fotos te maken. Indien we een nieuwe datum plannen, dient er een nieuwe taart afgerekend te worden.

Mijn kindje is allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen, kan hier rekening mee gehouden worden?


Natuurlijk! Ik werk samen met een professionele bakker. Voorafgaand bespreek ik graag met jullie wat de allergie inhoudt. De bakker zal hier altijd rekening mee houden. Standaard bestaat de taart uit een luchtige cake bekleed met icing en worden natuurlijke kleurstoffen gebruikt.

Kan ik ook zelf de taart meenemen voor een cakesmash fotoshoot?


Ik heb een ontzettend fijne samenwerking voor taarten met mijn bakker. Wensen worden op elkaar afgestemd en daardoor zal de taart altijd prachtig passen bij het gekozen thema, de kleuren etc. Zelf de taart regelen is mogelijk, maar ik adviseer om gebruik te maken van mijn service zodat je geen stress hebt over de taart.

Kan ik ook voor iets anders kiezen dan taart?


Ja dat is mogelijk. Donuts, fruit, ... het kan allemaal.
Mocht je ondanks dit overzicht een vraag hebben die er niet bij staat, neem gerust contact op. Je kunt bellen, mailen of whats appen op telefoonnummer 085 201 1985.

Samen met jou denk ik graag mee hoe we de allereerste verjaardag van je kleintje tot een groot succes en fantastische herinnering kunnen maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om direct je shoot vast te leggen!