Cakesmashen met uniek decorBij Cakesmashen, een onderdeel van Fine Art Fotostudio Photography with Love ben je op de juiste plaats voor een onvergetelijke en magische fotosessie. Onze 1ste verjaardagssessie zijn een supergave en unieke manier om de 1ste verjaardag van je kleintje te vieren. Een enorme mijlpaal die je niet zomaar voorbij kunt laten gaan.

Met al mijn creativiteit en toewijding ontwerp ik telkens weer voor ieder kindje een uniek decor. Niet alleen omdat ik wil dat jullie de foto’s tot in eeuwigheid zullen koesteren, maar ook omdat ik jullie een fantastische ervaring wil geven waar je nog lang met groot plezier op terug kijkt. Alleen het beste is goed genoeg voor mijn kleine feestgangers.

 
 

Uniek Decor

Bij Cakesmashen hebben we ons gespecialiseerd in de meest bijzondere en unieke decors. De backdrops (achtergronden) zijn exclusief en worden veelal in het buitenland gekocht zodat je niet snel eenzelfde decor zult tegenkomen. Zo word je kleintje altijd in een magisch decor gefotografeerd.

Je kunt kiezen uit een bestaand decor uit de backdropgids (pakket zilver) of voor een signature cakesmash (pakket goud) waarbij je zelf, of in overleg als je dat fijner vindt, een thema bedenkt.

Kies je voor een eigen thema dan wordt dat volledig afgestemd op jullie wensen met een handgemaakt decor en ook gestyled met een prachtige taart taart en decoratie en outfits. Zo zorgen we ervoor dat het perfect past bij jullie of jullie baby’s karakter, favoriet boek, tekenfilm, feestje of kinderkamer.

De mogelijkheden zijn (mits tijdig geboekt) eindeloos. Niettemin is het noodzakelijk om tijdig te reserveren zodat er voldoende tijd is om het decor te maken. Ik hou ervan te creëren en ook erover na te denken. Iets te maken.....dus nadat we het thema hebben besproken wordt de perfecte custom setting gecreëerd voorzien van alle benodigde outfits, haarbandjes en accessoires.

 
 

Signature Cakesmash


Cakesmashen heeft zich gespecialiseerd in de signature cakesmash. (pakket goud) De signature cakesmash is een exclusieve setting gedecoreerd naar jullie wensen in de romantische stijl in pasteltinten waar Cakesmashen zich op richt. De allerleukste unieke outfits, de gaafste taarten passend bij jullie thema, zelfgemaakte decoraties en exclusieve achtergronden. 
Je kunt denken aan een favoriete plaats, een liedje, filmpje, boekje, knuffelbeest, laat het me weten en ik bedenk er een thema voor. Enkele voorbeelden zijn Jip & Janneke, Pluk van de Petteflat, Barbapapa, De Teddybeertjes, Alfred J Kwak, de Snorkels etc.

We beginnen de cakesmash altijd met een fotosessie in een neutraal decor of het seizoensdecor. 

 
 

Spettersessie in bad

Als laatste onderdeel van de Cakesmash gaat je kleintje lekker spetteren in bad. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat ook plakkerige handjes weer lekker schoon worden om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Met schuim mag je kleintje helemaal los gaan. Mocht je kleintje het spannend vinden of heeft hij/zij een beetje aanmoediging nodig hebben we bellenblaas en ook speeltjes binnen handbereik.

Natuurlijk worden ook tijdens deze spettersessie de allerleukste foto's gemaakt zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

Prachtige albums

Wij Cakesmashen houden we van Albums. Speciaal voor jullie allermooiste herinneringen! Een fotoalbum dat gewoon bij jullie in de kast staat. Een album dat je meeneemt om trots te laten zien aan vrienden, familie en collega's.

Een album met jullie mooiste momenten of mijlpalen. Een mooi album geeft je een fijn gevoel en neemt je weer mee terug naar dat moment. Dat is wat een album doet! Het maakt jouw herinneringen tastbaar, om nooit meer te vergeten!

Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten.Cakesmashen werkt met de allerbeste leverancier die zeer hoogwaardige kwaliteit albums nog met de hand vervaardigt. Hierdoor kun je jouw foto's straks nog veel mooier laten zien!

Wil je eerst meer lezen over deze prachtige albums? Klik dan even hieronder
 
 
 

The Sky is the limit

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden! Laat het me weten. The Sky is the limit. De mooiste taarten, de meest exclusieve decors en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke magische ervaring.