AWARDS

Because every picture tells a storyIk ben ontzettend trots en blij dat meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Deze erkenning betekent enorm veel voor mij als fotograaf. Het feit dat fotografen van over de hele wereld deelnemen aan deze wedstrijden en dat mijn foto's worden beoordeeld door gerenommeerde professionals in de fotografiewereld, maakt het extra bijzonder. Het ontvangen van een award is de ultieme waardering en erkenning voor mijn werk.

Maar het grootste compliment dat ik kan krijgen, is wanneer ik jou de allermooiste foto's kan geven. Uiteindelijk is dat mijn ultieme doel: jouw kostbare momenten vastleggen op een manier die je blijft koesteren. Ik nodig je uit om mee te genieten van mijn award-winnende foto's, zowel van mijn werk bij Cakesmashen als in mijn portretstudio:  Sabrina Serraarens Studio

 
 • Taartshoot Rotterdam cakesmash Den Haag, Capelle aan den Yssel, Rotterdam, Delft, Leiden, Katwijkluchtballonnen
  De verjaardag van onze dochter was net als haar geboortekaartje in het teken van luchtballonnen.  Toen bleek dat ik een custom decor kon kiezen voor de cakesmash, koos ik natuurlijk voor luchtballonnen. Sabrina heeft een prachtig decor gemaakt. Het was betoverend mooi en helemaal zoals we gehoopt hadden. Wij hebben een aantal foto's nabesteld die nu heel groot in haar kamertje hangen, echt geweldig. Goede service, mooie producten, prachtig fotoalbum en een lieve geduldige vrouw waar iedereen met zijn kindje heen zou moeten gaan.
 • Cakesmash Breda, Krimpen aan den Yssel, Capelle aan den Yssel, Cakesmashshoot, fotoshoot taart Rotterdam
  Wij komen al een paar jaar bij Sabrina en vinden haar een ontzettend fijne en betrokken vrouw. Ze denkt mee en werkt onze ideeen prachtig uit. Ze is lief en geduldig en heel creatief. Naast de cakesmash voor onze dochter hebben we ook een newbornshoot gedaan met al onze 3 kinderen, een cakesmash voor ons zoontje en een gezinsshoot. Telkens is het een feestje en zelfs als een of meerdere kinderen geen zin hebben, zie je daar op de foto's niets van terug omdat Sabrina ervoor zorgt dat ze uiteindelijk toch gaan lachen. Wij vinden haar echt een aanrader en zijn heel blij met alle prachtige fotoalbums die we bij de shoots hebben ontvangen.
 • Cakesmashfotograaf Cakes smash fotoshoot Den Haag, Rotterdam
  Sinds mijn zoontje Ace 4 maanden is komen we al bij Sabrina voor verschillende soorten shoots en elke keer was het weer een feestje! De foto’s van zijn  cakesmash shoot voor zijn eerste verjaardag waren betoverend mooi. Zelfs als ace er geen zin in heeft weet zij er nog iets moois van te maken. Nog steeds heel blij met alle resultaten en wij komen zeker weer terug!
 • Cakesmash Rotterdam Den Haag Delft Leiden Zuid Holland uniek thema bootjes
  Ik was op zoek naar een unieke fotoshoot. Geen standaard witte wand en standaard poses en versieringen die je overal op internet ziet. De cakesmash bij Sabrina was precies wat ik zocht!! Origineel, uniek, kleurrijk en de mogelijkheid om samen te brainstormen over de setting. De resultaten zijn precies wat ik had gehoopt. Geen gemaakte glimlach maar oprechte uitdrukkingen vastleggen. Van verbaasde blikken naar veel plezier tijdens het ‘smashen’ van de taart. Het spetteren in het badje was één groot feest, een mooie afsluiter van een fantastische shoot! Voor mensen die ‘anders dan standaard’ willen is dit de perfecte fotograaf!