Mr. Onederful Cakesmash

sabrina serraarens
~Sabrina~ Het gezicht achter al die magische cakesmashes
26/01/2020
lion king cakesmash Photography with Love
Lion King Cakesmash
20/02/2020


De vraag of het mogelijk was om een Mr. Onderful cakesmash te reserveren kreeg ik pasgeleden De mama van Brandon had dit thema op Pinterest gezien, waar ze ook mijn website had gevonden. Ze was enorm enthousiast en vroeg of het mogelijk was om dit thema als thema voor de 1ste verjaardag van haar zoontje te ontwerpen

Zoals je wellicht weet is het bij Photography with Love mogelijk om een decor naar keuze te laten ontwerpen, dus zo werd Mr. Onederful een feit. 

Mr. Onederful

Toen ik Brandon mocht verwelkomen begreep ik het thema ook direct, een heerlijk vrolijk mannetje met een prachtige naam die mij direct terugbracht naar mijn jeugd met de serie Beverly Hills 90210. Kun jij je het ook nog herinneren of ben ik al te oud?

Mr. Onederful dus, mama hoopte dat Brandon niet zo serieus zou zijn als dat hij altijd is en Brandon begreep dat volkomen. Er waren heel veel lachjes om te vangen en ook zijn taart viel in de smaak. Na afloop nog lekker spetteren in het badje maakte de sessie compleet.

Goud, zwart en een piano

Ik kijk terug op een onwijs leuke sessie met een blije baby als resultaat. Ontzettend leuk dat ik deze mijlpaal alvast mocht vastleggen. Superleuk als jij ook een Mr. Onederful Cakesmash wilt reserveren bij Photographywithlove.

Heb jij ergens een thema gezien dat je geweldig vind of misschien heb je wel een favoriet leesboek, tekenfilmfiguur, stripfiguur, liefdje, knuffelbeest, thema van het kinderkamertje wat dan ook. Lijkt het je leuk dit te gebruiken als thema voor de 1ste verjaardag van je kleintje? Bij Photography with Love wordt met groot plezier een uniek decor gemaakt speciaal voor jouw kindje. Bel of mail voor de ongelimiteerde mogelijkheden http://sabrina@photographywithlove.nl of 085 201 1985 of neem een kijkje op de website https://photographywithlove.nl

Reserveer hier je Mr. Onederful Cakesmash https://photographywithlove.nl/