~Sabrina~ Het gezicht achter al die magische cakesmashes

cakesmash photography with love fotograaf Rotterdam Brielle Sabrina Serraarens
~Sanne~ Dreamcatcher Cakesmash
29/08/2019
mr. onederful cakesmash photography with Love footgraaf rotterdam
Mr. Onederful Cakesmash
15/02/2020

~Sabrina~ Het gezicht achter al die magische cakesmashes

Dit keer geen preview van een schattig kindje, maar een stukje over mij. Het gezicht achter Photography with Love. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en nu met gezin en ontzettend lieve labrador woonachtig in Brielle. Ik ben moeder, partner, fotograaf, mompreneur, een romatica. Woorden die bij mij passen zijn ‘zorgzaam’, ‘betrouwbaar’, ‘autodidact’, ‘ondernemend’, ‘creatief’ en professioneel’. Ik hou van kwaliteit en mooie producten, voor mijzelf maar ook voor mijn klanten. Ik hou van de liefde en ik hou van geluk en het meest hou ik ervan jullie liefde en geluk vast te leggen.

Toen ik 5 jaar geleden startte met mijn eigen fotostudio was het de bedoeling om me hier zo’n 2 dagen per week mee bezig te houden. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders in binnen- en buitenland mij al snel te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde en passie mijn energie in stop. 

Al van kinds af aan vond ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Tekenen, schilderen, knutselen, fotograferen. Op vakanties maakte ik de foto’s om ze later in een album te plakken als kostbare herinnering aan de fijne tijd die we beleefd hadden en vooral om op een later moment weer op terug te kunnen kijken.

In mijn studio richt ik mij voornamelijk op het vastleggen van een zwangerschap, newborn, kinderen en gezinnen. 
Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto’s die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Cakesmashen, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten en het creëren van net dat beetje magie voor de allereerste verjaardag van jullie kleintje.
Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze kleuren en materialen. Met een sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer. Unieke en bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar, misschien zelfs wel samen met hun kinderen of ooit kleinkinderen kunnen terugkijken op deze bijzondere periode uit hun leven. Bijzondere momenten vastgelegd, voor eeuwig!

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen. Waardevolle momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur. 

Because every picture tells a story

Mag ik je binnenkort verwelkomen? Reserveren is mogelijk via https://cakesmashen.com/reserveren/

Als je de foto’s wilt gebruiken voor de uitnodigingen of het leuk vind om het fotoalbum op de verjaardag van je kleintje in huis te hebben, adviseer ik de sessie zo’n 6 weken tevoren te plannen.

Liefs, Sabrina

Meer info vind je op https://www.cakesmashen.com & http://www.photographywithlove.nl