Happy Birthday Saar

Cakesmash Rotterdam
Saar signature cakesmash met bloemen, in de kleuren roze, wit & goud
11/05/2018
Cakesmash Amy 1 jaar
17/06/2018

 

Lieve kleine Saar,

Vandaag vier jij je eerste verjaardag! Van harte gefeliciteerd.Een bijzondere dag voor je papa en mama, voor jou en ook een beetje voor mij. Want met het vieren van je verjaardag sluiten wij het babyjaarplan af. Ik zie je nog binnenkomen, de mussen vielen zo ongeveer van het dak vanwege de extreme warmte, maar jij, jij lag heerlijk te slapen en liet je als een waar model fotograferen voor je newbornsessie.

Het was voor mij ontzettend leuk om al die belangrijke stapjes in jou jonge leventje te mogen vastleggen, als herinnering voor jou, voor later.

Ik hoop dat je vandaag een mooie dag hebt gehad en hopelijk mag ik jouw ontwikkeling de komende jaren blijven vastleggen.

 

Happy Birthday Saar!

 

Liefs, Sabrina

Milestones newborn

 

milestone babyvaarplan

milestone babyvaarplan

milestones

milestones