Saar signature cakesmash met bloemen, in de kleuren roze, wit & goud

milestones babayjaarplan
Happy Birthday Saar
08/06/2018

Saar signature cakesmash met bloemen, in de kleuren roze, wit & goud

De preview van de signature cakesmash van Saar

Wat een bijzonder meisje is Saar. Ik mocht haar voor het eerst verwelkomen als newborn, nog maar een paar daagjes oud. Schitterend weer was het die dag, waardoor we een groot deel van de sessie in de buitenlucht konden laten plaatsvinden. Daarna kochten haar kersverse papa en mama het babyjaarplan. Ik mocht haar snel daarna dus weer zien, met 4 maanden, 6 maanden, 9 maanden en nu dus ook weer met haar 12 maanden milestone, de cakesmash.

Ook deze sessie verliep, net als alle voorgaande sessies voorbeeldig. Ze is rustig, ze lacht veel en heeft een doordringende blik waardoor je je afvraagt wat er allemaal in het koppie gebeurt en is het inmiddels bijna een duplicaat van haar mama.

Lieve Saar,

Bijna 1 jaar ben je nu, ik voel mij vereerd dat ik op zoveel bijzondere momenten in jouw jonge leventje al die belangrijke mijlpalen heb mogen vastleggen. Met het album dat we nu gaan maken heb jij een prachtige herinnering aan deze bijzondere tijd. Ik hoop je nog vaak bij bijzondere momenten te mogen verwelkomen.

 

Liefs, Sabrina

 

baby fotoshoot

Cakesmash Rotterdam Cakesmash Rotterdam  Cakesmash Rotterdam Cakesmash Rotterdam Cakesmash Rotterdam Cakesmash Rotterdam Cakesmash Rotterdam