Cakesmash Amy 1 jaar

milestones babayjaarplan
Happy Birthday Saar
08/06/2018
cakesmash rotterdam
Cakesmash met vliegtuigjes
19/06/2018

Amy is een van mijn milestone baby’s. Ik mocht haar verwelkomen als newborn, vervolgens met 4, 6, 9 en 12 maanden en ook nog als kers op de taart voor een signature cakesmash. In een decor met bloemen en hartjes mocht zij zich uitleven.

Natuurlijk zijn alle kindjes die ik mag vastleggen bijzonder, maar de milestone baby’s hebben toch altijd een speciaal plekje, omdat het zo ontzettend leuk is om hun ontwikkeling te zien en te mogen vastleggen voor hun, voor later. Je krijgt toch een band met zowel het kindje als de ouders. En ook al heeft de papa van Amy nooit echt heel veel zin om te komen (ze wonen best ver) alle sessies is hij blij, vertederd en enthousiast en vertelt hij dat hij ook dan weer zo blij is als hij het toch gedaan heeft. Hoe schattig is dat!

Dit was voorlopig haar laatste milestone, Amy is van een iniminie baby uitgegroeid tot een eigenwijs dametje die goed weet wat ze wil. Inmiddels kan ze staan en lopen en hoop ik haar op alle mooie, bijzondere momenten in haar leventje toch weer terug te zien! Hoe mooi is het voor haar om later terug te bladeren in alle albums, dat haar papa en mama dit als waardevolle herinnering hebben laten vastleggen.

 

Marc en Anuska ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen, enthousiasme en gezelligheid. Met plezier deel ik op deze 2e vaderdag de foto’s van jullie prinses.

 

Liefs, Sabrina

cakesmash rotterdam baby 1 jaar cakesmash cakesmash rotterdam cakesmash rotterdam

cakesmashcakesmash rotterdam cakesmash rotterdam cakesmash rotterdam cakesmash rotterdam cakesmash rotterdam