Cakesmash Jacián met bootjes

cakesmash
Cakesmash Riv
25/07/2018
jungle cakesmash
Jungle Cakesmash Lennox
16/08/2018

Jacián mocht zijn pre birthday party alvast bij mij in de studio vieren met een signature cakesmash. 24 augustus is hij pas echt jarig en viert hij zijn 1ste verjaardag, maar op de dag van de fotoshoot kwam deze kleine bink al binnen met een grote glimlach op zijn gezichtje. Tijd voor een feestje. Als decor ditmaal een nautisch thema met bootjes, een vissersnet, schelpen  en lantaarntjes.

Jacián vond het allemaal reuze interessant en eenmaal verkleed ging hij direct op ontdekkingstocht met de peddels en schelpen. Met zijn betoverende lach wond hij ons helemaal om zijn kleine vingertjes. Na wat geklieder en gesmikkel van de  taart werd het tijd om toch weer schoongepoetst te worden.

De kleine lachebek vond het badje net zo leuk als alle voorgaande onderdelen en spetterde er lekker op los.

Lieve kleine Jacián, wat was het een feestje om jou in de studio te ontvangen, zo vrolijk en knap en wat deed je het ontzettend goed.

Zie hieronder een preview van jou cakesmash. Ik hoop dat jou papa & mama net zo blij worden van de foto’s als ik van jou werd.

Tot gauw bij de presentatie van de foto’s.

Liefs, Sabrina

cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes cakesmash bootjes

Ook interesse in een cakesmash? Boek je sessie zo’n 6 weken tevoren op www.photographywithlove.nl