Jungle Cakesmash Lennox

cakesmash bootjes
Cakesmash Jacián met bootjes
07/08/2018
Bloemen cakesmash
Bloemen Cakesmash Ivy
17/08/2018

Maar liefst 175 kilometer hebben de papa en mama gereden naar mijn studio, wow wat een eer. De reden? Ze zochten een fotograaf die een jungle cakesmash kon verzorgen.

Laat ik nu net diegene zijn die in alle denkbare thema’s een cakesmash kan uitvoeren, ontzettend leuk, zeker ook omdat Lennox zijn kamertje ook helemaal in  jungle sferen is.

Nadat Lennox even rondgekropen had na de lange autorit startten we met de neutrale foto’s. Hij vond het maar wat leuk en liet zich gewillig aan het lachen maken. Daarna een paar gezinsfoto’s waarbij hij bijna ‘geplet’ werd door liefde van zijn papa & mama met een hilarische foto als gevolg.

Hierna volgde het jungle decor met een bijhorende taart. Lennox ging direct op onderzoek uit en binnen 10 seconden lag de taart al bijna van de schaal. Hij vond het reuze interessant en vooral de diertjes konden hem bekoren. Halverwege de sessie was de taart toch wel echt geplet en Lennox helemaal groen. Tijd voor het badje!

Met een hoop gespetter en gespat maakte deze stoere bink met zijn prachtige glimlach de sessie tot een groot succes.  Lieve Lennox wat deed je het goed, het is een feestje om jouw preview te mogen delen.

 

Karina & Matthijs, ik hoop dat jullie blij zijn met het resultaat.

 

Heb jij ook interesse in een cakesmash in een eigen thema? Bespreek dan de mogelijkheden via sabrina@photographywithlove.nl of reserveer hier je plekje. Wil je een uniek thema, probeer de sessie dan zo’n 6 weken voor de verjaardag van je kindje te plannen?

jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash