Cakesmash Riv

cakesmash
Gökmen & Güven preview cakesmash
21/07/2018
cakesmash bootjes
Cakesmash Jacián met bootjes
07/08/2018

Lieve kleine Riv, wat zijn de foto’s van je cakesmash ontzettend leuk! Alweer bijna een jaar geleden dat ik jou als newborn in mijn studio mocht ontvangen voor je allereerste fotoshoot en nu alweer bijna 1 jaar, wat een mijlpaal! Je bent gegroeid tot een knappe, maar gevoelige bink, maar de wereld ligt nog aan je voeten. Jij komt er wel!

Je taart vond je niet zo heel leuk, dat was best jammer want jouw mama had hier slapeloze nachten van gehad gezien de voedselintoleranties die onlangs zijn vastgesteld, maar het mocht de pret niet drukken. Gelukkig hadden we voorafgaand aan de taart al heel veel mooie foto’s van jou gemaakt en vond je het badje ook fijn.

Toen je er echt helemaal klaar mee was, kwam je grote zus Lola met een arm om je heen. Zo ontzettend lief! Ik denk zomaar dat je nu en later altijd op haar kunt bouwen en vertrouwen.

Zie hier de preview van jouw cakesmash.

 

Liefs, Sabrina

cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash cakesmash