Twinkle Twinkle little star Gian

photography with love koekiemomster cakesmash
Koekiemonster cakesmash Romein
25/01/2019
Photography with Love indianen cakesmash
Jayden Cakesmash
01/02/2019

Gian mocht ik samen met zijn papa en mama verwelkomen. Tevoren had zijn mama mij al gewaarschuwd dat hij erg actief was en al met 8 maanden kon lopen. 10 maandjes zou hij tijdens zijn cakesmash zijn. Het zou dus een uitdaging worden….dat werd het zeker!

De ouders van Gian hadden zich enorm verheugd op deze dag, de teleurstelling was dan ook merkbaar toen bleek dat Gian geen enkele aandacht had voor zijn taart en het eigenlijk alleen leuk vond om te lopen en voetballen. De ballonnen uit zijn decor werden uiteindelijk verwijderd zodat hij niet afgeleid zou worden, maar niets hielp om aandacht voor zijn taart te krijgen. Gelukkig vond hij het spetteren in bad wel heel erg leuk, zodat we uiteindelijk toch een mooie galerij hebben kunnen maken.

Kleine Gian, wat was je een deugniet! Maar heel stiekem vind ik jouw foto’s wel heel schattig geworden.

cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star cakesmash twinkle twinkle little star

Wil jij de 1ste verjaardag van jullie ook vieren met een onvergetelijke cakesmash? Reserveer hier dan snel je plekje.

 

Liefs, Sabrina