~Sebastiaan~ Land of Nod Cakesmash

cakesmash photography with love sabrina serraarens 1ste verjaardag
~Flint~ cakesmash
13/06/2019
Parijs cakesmash photography with love sabrina serraarens 1ste verjaardag
~Paris~ Cakesmash
20/06/2019

Het magische decor van het Land of Nod is één van de meest populaire backdrops uit de collectie van Photography with Love. In prachtige blauwtinten, met een walvis, zeemeerminnen en piratenschip, allemaal elementen uit het verhaal van Peter Pan.

De weemoed die je kunt voelen wanneer de 1ste verjaardag van je kleintje nadert. Met de eerste verjaardag is er abrupt en definitief einde gekomen aan de babytijd. Vanaf dan is je kleintje een dreumes. Het gevoel ‘blijf nog maar even klein’ dat je wilt vasthouden. Met deze gedachte is dit thema ontworpen. Helemaal perfect voor milestones en de cakesmash.

De eerste keer dat ik Sebastiaan mocht fotograferen was toen hij 8 daagjes oud was. Extra leuk natuurlijk wanneer je als fotograaf dan ook de mijlpalen en de eerste verjaardag mag vastleggen. Het magische decor van het Land of Nod was de perfecte backdrop voor zijn cakesmash.

portretfoto's bij unieke cakesmash photography with love
portretfoto's bij photography with love voor de cakesmash
Land of nod  unieke cakesmash  bij photography with love
Land of nod magisch decor voor een cakesmash photography with love
Land of nod  photography with love taartsmash
Land of nod decor voor cakesmash photography with love
Land of nod  sabrina serraarens photography with love
Land of nod  photography with Love
Land of nod  cakesmash in bad photography with Love
Land of nod  unieke cakesmash

Wil jij ook een magische eerste verjaardag voor je kleintje. Een uitgebreide foto sessie waarbij jullie kleintje het middelpunt is. De sessie bestaat uit 3 onderdelen. We starten met een Portet gedeelte in een neutraal decor of het seizoensdecor. Daarna gaan we cakesmashen in een decor dat jullie tevoren gekozen hebben. Dit kan een van de bestaande luxe achtergronden zijn uit het lookbook die je ontvangt bij je reservering, of we creëren samen een thema afgestemd op jullie wensen. 

Meer informatie vind je op website https://photographywithlove.nl/ maar je kunt ook altijd mailen sabrina@photographywithlove.nl of bellen 085 201 1985

Ik adviseer je graag en leg met groot plezier deze bijzondere mijlpaal voor jullie vast.

Veel liefs, Sabrina