Jungle cakesmash Jax

Bloemen cakesmash
Bloemen Cakesmash Ivy
17/08/2018
cakesmash
Brian preview cakesmash
06/09/2018

Bijna 1 jaar is Jax en hij kwam alvast zijn verjaardag bij  mij vieren. Een stoere, maar vooral ook ondeugende lachebek. Een cakesmash met olifanten, vogels, giraffen en aapjes want zo ziet ook zijn kamertje eruit. Ontzettend leuk! Samen met zijn oma en mama begon dit avontuur. Eerst neutrale foto’s, daarna met de pilotenmuts, kijk hem eens voorbeeldig lachen.

Zijn mama was ervan overtuigd dat Jax direct zou gaan aanvallen zodra te taart neergezet zou worden, maar Jax vond het heel erg raar dat hij zomaar ineens met zijn handen in eten moest gaan wroeten. De taart was wel lekker, maar om dat nu met je vingers te doen……Het mocht de pret niet drukken, in het badje (met schone vingers) schaterde deze kleine bink het alweer uit.

Wat een voorbeeldige sessie! Met plezier deel ik de preview van Jax! Geniet, ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik.

cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungle cakesmash jungleHeb je ook interesse in een (signature) cakesmash om de verjaardag van jullie kindje alvast te vieren? Ontzettend leuk! Reserveer hier een plekje reserveren cakesmash

Alle denkbare thema’s zijn mogelijk!