Welkom bij Photography with Love

Ik ben Sabrina Serraarens, geboren en getogen in Rotterdam woon ik met mijn gezin in Brielle, waar ook mijn fotostudio gevestigd is.

Mijn daglichtstudio is van alle gemakken voorzien en met een appelboomgaard, het bos en het strand nabijgelegen maak ik van jullie sessie een onvergetelijke ervaring.
Gezinnen en families reserveren een sessie voor mijn specifieke stijl, dromerig, vintage en romantisch. Ik hecht veel waarde aan de relatie met mijn cliënten, de waardering hiervoor ontvang ik wanneer mijn vele cliënten, soms zelfs meerdere malen per jaar terugkomen, voor een familiesessie, omdat er gezinsuitbreiding is of gewoon omdat het ontzettend leuk is om de kinderen jaarlijks te laten vastleggen.

Hoe bijzonder is het om deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode uit jullie leven, van jullie prinsje of prinsesje en zo alle bijzondere momenten in jullie leven te mogen vereeuwigen. Al vanaf de zwangerschap tot aan de 1ste verjaardag en daarna.

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen, jullie herinneringen, Om te koesteren, om terug te kijken als een verhaal, jullie verhaal.

Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kunnen jullie, jullie wondertje aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website of mij
mailen.
Bezoek mijn facebook voor meer nieuws en volg me op Instagram

Liefs, Sabrina