De Fotostudio

-2 etages vol met decors en props voor jouw fotoreportage-

Welkom in de fotostudio van Sabrina Serraarens Studio. De cakesmash studio is de perfecte omgeving voor een onvergetelijke en magische cakesmash. Een prachtige en stijlvolle ruime studio waar alles gereed is voor jullie fotosessie.

Fotostudio Rotterdam

2 etages vol met decors en props voor jouw fotoreportageOp een steenworp van de N57 vind je op bedrijventerrein Seggelant mijn luxe daglichtstudio waar ik je graag verwelkom. Onder het genot van koffie of thee bereiden we jullie sessie voor.

De volledig ingerichte fotostudio beschikt over een ruime collectie backdrops in verschillende materialen en kleuren. De client closet bestaat uit ontelbaar veel outfits en accessoires om te gebruiken tijdens jullie cake smash fotosessie.

Zo kun je een keuze maken uit talloze designerjurken van o.a. Tutu du Monde & Dollcake voor meisjes of gebruik maken van de kledingcollectie van o.a. Wedoble, Foque en Paloma de la O. Prachtige merken die je kleintje laten stralen.

In de studio staan comfortabele fauteuils zodat je geheel ontspannen kunt genieten van deze unieke ervaring.

Thema's

Sabrina Serraarens Studio heeft de grootste collectie exclusieve en originele handbeschilderde backdrops met prachtige decors en vele accessoires om jullie foto sessie tot een onvergetelijke en unieke ervaring te maken met beelden die niemand anders heeft.

Er staat een commode/aankleedtafel en vind je in de studio verder alle benodigdheden voor een onbezorgd verblijf.

Mijn luxe daglicht fotostudio is eenvoudig bereikbaar, met eigen parkeerplaatsen voor de deur.