Smash Cake fotoshoot 

De fotoshoot voor je kindjes 1ste verjaardag die je niet mag missen. Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Cakesmashen is de cakesmash specialist in Nederland als het gaat om cakesmash fotoreportages. Met een ontelbaar aantal kindjes die hebben mogen smashen kun je cakesmashen zeer ervaren noemen.

Alleen daarom al komen klanten uit heel Nederland en zelfs België en Duitsland voor een Smash Cake Shoot. Cakesmashen is de enige full service cakesmash fotograaf waarbij taart outfits en decor verzorgd worden zodat jij geen stress hebt over de voorbereidingen. Bekijk de backdropgids voor alle thema's en mogelijkheden die mogelijk zijn voor je Smashcake fotoshoot.

Cakesmashen levert een all in prijs voor je cakesmash fotosessie. De shoot is inclusief prachtige taart passend bij je thema. Een unieke designer kleding collectie zodat je baby straalt als geen ander en een prachtig album als herinnering. Foto's kun je bijbestellen volgens de prijslijst.
 

Cake Smash fotoshoot

Een Cake smash fotoshoot boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. Cakesmashen staat bekend als de cake smash fotograaf van Nederland met de meeste luxe thema's en afwisselende decors. Een geweldig leuke taart die past bij je thema en smashen maar!

De foto's van de cakesmash shoots kun je gebruiken voor de uitnodigingen van de allereerste verjaardag van je kleintje. Origineel en ontzettend leuk! Het feest begint al tijdens de shoot.

In de backdropgids vind je de bestaande thema's en decors, maar wil jij een thema dat er niet bij zit, neem dan contact op! Met cakesmash goud wordt een uniek decor gebouwd voor jullie kindje. Elk thema is namelijk mogelijk! Reserveer je cakesmash bij de cake smash specialist van Nederland!
 


Deel je ervaring en laat een review achter

Het is voor Cakesmashen ontzettend belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij Cakesmashen te delen op Google en een leuke review achter te laten.

Je kunt hierbij denken aan:
Waar je aan kunt denken is:
- hoe vond je de communicatie met mij?
- hoe voelde je je bij mij tijdens de shoot?
- waar zag je tegenop voor de shoot en hoe was dat daarna?
- wat vind je van de foto's?
- zou je mij aanbevelen bij anderen?


Nogmaals enorm bedankt dat ik dit bijzondere moment voor jullie mocht fotograferen

Je review kun je heel gemakkelijk achterlaten via onderstaande link: