Cakesmash Custom Decor

Bij onze cakesmash studio bieden we een unieke mogelijkheid met een custom decor, speciaal ontworpen voor de eerste verjaardag van jouw kindje.

Met ons exclusief handgemaakte decor kunnen we elk gewenst thema tot leven brengen, of het nu een tekenfilmthema is of geïnspireerd door het favoriete kinderboek van je kleintje. Ieder thema is mogelijk, en we zorgen ervoor dat het decor exclusief ontworpen is voor jouw fotoshoot.

Laat je kleintje stralen te midden van luxe cakesmash setting, waar elk detail perfect is afgestemd op deze bijzondere gelegenheid.

 Voor ouders die op zoek zijn naar een echt uniek decor dat niemand anders heeft!

 
 
 

Cakesmash pakket Goud

Met een custom decor creëren we een unieke beleving die helemaal aansluit bij jouw ideeën en voorkeuren. Samen bespreken we jouw wensen en inspiratie, en op basis daarvan ontwerp ik een decor dat speciaal voor jou wordt gemaakt. Of het nu gaat om een sprookjesachtig thema, een kleurrijk avontuur of een persoonlijke touch die je wilt toevoegen, ik sta klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

Met een custom decor krijg je niet alleen een unieke beleving, maar ook een cakesmashsessie die helemaal persoonlijk is en volledig aansluit bij jouw stijl en voorkeuren. Dus als je op zoek bent naar iets bijzonders en een nog uniekere ervaring wilt hebben, dan is een custom decor bij Cakesmashen de perfecte keuze.

Samen bespreken we jouw ideeën en wensen, en op basis daarvan creëren we een op maat gemaakt decor dat perfect aansluit bij jouw cakesmashsessie. Met onze creativiteit, vakmanschap en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw cakesmash een nog uniekere beleving wordt.

Dus als je op zoek bent naar een cakesmash met een custom decor dat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en verbeelding, dan ben je bij Cakesmashen aan het juiste adres. Laat ons weten welk speciaal thema je in gedachten hebt of welke unieke elementen je wilt toevoegen aan jouw cakesmashsessie. Reserveer vandaag nog en laat ons jouw unieke visie tot leven brengen!

We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke en gepersonaliseerde cakesmashervaring te creëren.

 
 

Custom Decor



  • Fotosessie inclusief de tijd, kennis, creativiteit van de fotografe
  • 3 verschillende settings
  • Sessie in een neutrale look of seizoensdecor
  • Speciaal ontworpen decor in thema naar keuze
  • Unieke taart passend bij jullie thema
  • Spettersessie in het badje
  • Gebruik van exclusieve kledingcollectie
  • Prachtig fotoalbum
  • 20 digitale foto's



€ 425,00

 
 

Thema Cakesmash

Bij Cakesmashen streven we ernaar om jouw cakesmashsessie zo uniek en bijzonder mogelijk te maken. We hebben al verschillende thema's mogen ontwerpen zoals Jungle, Jip & Janneke, Snorkels, Bing, Coco Melon, Mickey Mouse, Pinokkio, Nijntje, Koekie Moster, Bambi en nog veel meer. Maar met een custom decor is the sky the limit!

Of je nu een thema in gedachten hebt dat nog niet eerder is gedaan, of je wilt iets heel speciaals en persoonlijks creëren, met een custom decor kunnen we jouw visie werkelijkheid maken. Van exotische jungle-avonturen tot geliefde tekenfilmfiguren, van magische sprookjeswerelden tot favoriete boeken of films, alles is mogelijk.

Het enige wat je hoeft te doen is op tijd te reserveren, zodat we voldoende tijd hebben om jouw custom decor tot in de kleinste details voor te bereiden. Samen bespreken we jouw ideeën, voorkeuren en wensen, en met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw cakesmashsessie een onvergetelijke magische ervaring wordt.

Dus als je op zoek bent naar een cakesmash met een custom decor dat jouw verbeelding overstijgt, neem dan snel contact met ons op en reserveer jouw unieke en betoverende cakesmashervaring.

 

Spetteren in bad!!!

Nadat je kleintje de taart gesmasht heeft, is het tijd om ons te ontdoen van plakkerige handjes en teentjes. Je kleintje gaat heerlijk in bad. Spetteren & spelen. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat je kleintje weer lekker schoon wordt om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over speeltjes & bellenblaas als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.

 
 

Cakesmashfotograaf voor een onvergetelijke

1ste verjaardag

Ben jij al razend enthousiast geworden? Voor een absoluut betoverende en onvergetelijke cakesmash-ervaring is maar één keuze: CAKESMASHEN! Ontdek prachtige taarten, adembenemende decors en een exclusieve designer kledingcollectie die speciaal voor jou klaarligt. 

 Stel je eens voor: jouw kleintje omringd door de meest magische decors, taarten die je doen watertanden en outfits die hun schattigheid naar een hoger niveau tillen. Bij Cakesmashen creëren we een wereld vol verwondering en spektakel, waar elk detail is doordacht en waar elke foto een meesterwerk op zich is.

Laat je verrassen door onze unieke decors die je nergens anders zult tegenkomen. Elk decor is zorgvuldig ontworpen en met liefde samengesteld, zodat jouw cakesmashsessie een ware visuele traktatie wordt. Onze taarten zijn ware kunstwerken die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook adembenemend uitzien.

En laten we het niet vergeten: onze designer kledingcollectie. Exclusief en met oog voor detail samengesteld, bieden wij de meest prachtige outfits voor jouw kleintje. Van schattige jurkjes tot stoere kostuums, jouw kindje zal stralen als nooit tevoren.

Ben jij klaar voor een cakesmash-ervaring die al je verwachtingen overtreft? Wacht niet langer en kies voor Cakesmashen, waar magie werkelijkheid wordt. Reserveer vandaag nog en geef jouw kleintje de allermooiste en meest betoverende cakesmash die ze zich kunnen voorstellen.