Mag ik iets vragen?

unieke spring birch cakesmash
Spring Birch cakesmash
16/03/2020
sabrina serraarens photography with love cakesmash

Lieve klanten,

Inmiddels zijn alle scholen en restaurants gesloten en sluiten ook steeds meer winkels hun deuren in de hoop hiermee het Corona virus in te dammen. Als Newborn- en kinderfotograaf is het voor mij niet mogelijk om de 1,5 meter afstand die het RIVM momenteel adviseert te waarborgen. Uit veiligheid voor jullie en mijzelf neem ik mijn verantwoordelijkheid als professional en zal voorlopig geen fotosessies uitvoeren. Fotoshoots die komende weken al ingepland stonden zijn inmiddels verzet of geannuleerd. 

Natuurlijk blijf ik bereikbaar en zal ik proberen zoveel mogelijk leuke berichtjes te posten. Er komt nog een supergave winactie aan. En natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk een cadeaubon te kopen. Ik stuur hem je kosteloos toe. Een mooi cadeau voor moederdag!

Wil je mij en wellicht ook andere kleine ondernemers een steuntje in de rug bieden? Dat kan heel eenvoudig. Schrijf een REVIEW!

Je fleurt mijn dag er enorm mee op en het geeft vertrouwen voor de toekomst. En het mooie is: het kost helemaal niets!

Heb jij bij mij jullie mooiste momenten laten vastleggen en wil je een review achterlaten? Dat kan! 

Ik zou het superfijn vinden als je een review zou willen schrijven voor mij. Een stukje waarin je schrijft hoe je de fotosessie ervaren hebt, of mij, je foto’s of misschien wel de prachtige albums en/of andere producten. 

Je kunt je review achterlaten op :

Google review https://g.page/sabrinaserraarens/review?rc

of

Facebookpagina: Cakesmashen

of

Instagram www.instagram.com/cakesmashen & #cakesmashen

En ben je heel enthousiast mag je natuurlijk op meerdere plekken je review achterlaten.

En hebben jullie binnenkort een bijzonder moment vast te leggen, reserveer je plekje dan alvast.

Let een beetje op elkaar, zorg voor elkaar en wees lief. Dit raakt iedereen. Laten we deze strijd met zijn allen voeren en winnen. Blijf gezond! Ik hoop jullie snel weer te verwelkomen.

Liefs, Sabrina